loading...
مه تیزر
طراحی سایت
در حالی که فضای اینترنت ایران امروز 40 میلیون کاربر فعال داشته باشد،اهمیت داشتن وب سایت در کسب و کار شما غیر قابل انکار خواهد بود.

با داشتن یک سایت حرفه ای مخاطب و مشتری شما می تواند در هر ساعتی از شبانه روز بدون داشتن مزاحمتی برای شما با کسب و کار شما ارتباط برقرار کند.

یک سایت حرفه ای و کاربر پسند می تواند کاتالوگی برای تبلیغات بیشتر و هویت پسندیده تر برای تجارت شما باشد.

داشتن یک وب سایت پر بازدید قادر است هزینه های متعدد شما در فضای مجازی،مجلات مختلف و ... را کاهش دهد و شما را از سر درگمی در میان شیوه های مختلف تبلیغات نجات دهد.

به طور کلی سایت ها را می توان به دسته های شرکتی،تجاری،شخصی،آگهی،دانلود،خبری،پرتال و فروشگاهی تقسیم کرد.


پکیج های طراحی سایت TNT به سه دسته تقسیم می شود:

جهت مشاوره و یا سفارش تماس حاصل فرمایید
021-77594577
021-77594288
09125863719
برخی از نمونه کار های ما در پایین آمده است.
ali بازدید : 65 سه شنبه 25 آذر 1393 نظرات (0)

ایجاد فرصت رقابت در جشنواره بسطامی

 

نشست خبری دومین دوره جشنواره موسیقی ایرج بسطامی ۲۵ آذرماه در خانه هنرمندان ایران برگزار شد که طی آن حسام‌الدین سراج ایجاد عرصه رقابت برای خوانندگان جوان را یکی از اهداف برگزاری این رویداد ذکر کرد.

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه بسطامی مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری ایرج بسطامی در ابتدای این نشست خبری گفت: ۱۰ روز دیگر یازدهمین سالگرد زلزله فاجعه بار بم است، زلزله ای که بسیاری از عزیزانمان را گرفت که یکی از این عزیزان برادرم، ایرج بود. او انسانی فرهیخته بود که جز هنرمند بودن، هنرمند پرور نیز بود و درست از نقطه ای که مراحل آموزش را پشت سر گذاشت و به عنوان هنرمندی مطرح در موسیقی ایرانی مطرح شد. او تربیت شاگردان و انتقال آموخته هایش را جزو مهمترین رسالت های خود می دانست.

 

به راه و مرام ایرج، ایرج ها را می شناسیم

 

وی افزود: ایرج بسطامی هنرمندی برج عاج نشین نبود و همیشه در میان مردم بود. او بارها و بارها پیش آمده بود که به درخواست پیرزن یا پیرمردی روی خاک می نشست و برایشان آواز می خواند. من خوب به یاد می آورم که دلش برای جوانان مستعد مناطق محروم ایران که از هر نوع امکانات آموزشی بی بهره بوده‌اند، می تپید و آنها را پیدا می کرد و با وسواس تمام کمر همت به آموزش آنها می بست.

 

بسطامی با اشاره به برگزاری اولین دوره جشنواره موسیقی زنده یاد ایرج بسطامی توضیح داد: در سالهای نخست پس از زلزله بم چندین مراسم بزرگداشت در سالگشت این فاجعه عظیم برگزار کردیم چراکه داغ ایرج همیشه برایمان تازه بود و این بزرگداشت ها نشان از سوگواری همیشگی ما داشت. کمی که گذشت پیش خود گفتیم تا صدای ایرج در یاد و خاطر مردم ایران است نام او نیز از خاطر نخواهد رفت پس به راه او فکر کردیم و از همان زمان مقدمات تاسیس بنیاد فرهنگی هنری ایرج بسطامی را برنامه ریزی کرده و قدم در راه گذاشتیم.

 

مدیرعامل بنیاد بسطامی گفت: از زمان تاسیس بنیاد، برنامه های متعددی را اجرا کردیم اما به نظر من این جشنواره مهمترین آن است که در شکل کلی دربرگیرنده تمامی اهدافمان از تاسیس بنیاد است با این حال می دانیم که ایرج های بسیاری در جای جای این خاک عزیز در فقدان امکانات به فراموشی سپرده شده اند اما ما می خواهیم به راه و مرام ایرج، این ایرج ها را شناسایی کنیم و به جامعه هنری بشناسانیم و البته تا آنجایی که توان داریم یاری شان کنیم.

 

مدیرعامل بنیاد فرهنگی هنری بسطامی درباره خاطره آزاد شدن جوان محکوم به اعدامی که در دوره اول جشنواره از زندان برای این رویداد اثری را ارسال کرده بود، توضیح داد: آنچنان دوست نداشتم و ندارم که این موضوع را رسانه ای کنم اما حالا که صحبتش پیش آمد باید بگویم که به نظر من بزرگترین و ارزشمند ترین کاری که ما در دوره قبل انجام دادیم همین آزادی جوان هنرمند زندانی بود که از ۵ سالگی به کار موسیقی علاقه مند شد و به خاطر قتل غیر عمدی که مرتکب شده بود، در زندان محکوم به اعدام شد.

 

وی افزود: ما بعد از اینکه متوجه شدیم که یکی از آثار ارائه شده از طرف این زندانی محکوم به اعدام است تمام تلاش خود را کردیم که به سهم خود کمک هایی داشته باشیم و البته بعد از پیگیری هایی که انجام دادیم، دیدم این جوان مشکل حادی به لحاظ گذشته خود ندارد. او جوانی آرام و اهل هنر بود که به یاری خداوند و تلاشی که انجام گرفت از مرگ حتمی نجات پیدا کرد و اتفاقا جزو نفرات برتر این جشنواره معرفی شد و خوشحالیم که هم اکنون نیز به فعالیت موسیقایی خود ادامه می دهد.

 

 

محمدعلی بسطامی عضو هیات مدیره بنیاد بسطامی هم در این مراسم ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری دوره اول جشنواره گفت: بنیاد بسطامی در سال ۸۹ نخستین دوره جشنواره موسیقی ایرج بسطامی را در رشته آواز سنتی ایرانی برای رده سنی جوانان ۱۸ تا ۲۸ سال برگزار کرد. این جشنواره که با نام «جایزه سال ایرج بسطامی» برگزار می شد با استقبال ۳۰۰ خواننده از ۷۳ شهر مواجه شد که چنین استقبالی واقعا در نوع خود بی نظیر بود که با جمع بندی صورت گرفته استانی استانهای تهران، فارس، کرمان، مازندران و اصفهان به ترتیب رتبه های اول تا پنجم را از لحاظ فراوانی شرکت کنندگان کسب کردند.

 

وی ادامه داد: هیات داوران دوره اول ایرج بسطامی ترکیبی از هنرمندان و صاحب نظرانی بود که طیفی مناسب برای بررسی تمامی جوانب را تشکیل می دهد که در این بین می توان به معصومه مهرعلی، حسام الدین سراج، فاضل جمشید، زنده یاد احمد ابراهیمی، مظفر شفیعی، هنگامه اخوان و بسیاری از اساتید شایسته موسیقی ایرانی اشاره کرد که واقعا حضور پررنگی در دوره اول داشتند و با ما همکاری شایسته ای انجام دادند.

 

محصول جشنواره‌های دولتی هنر عقیم و سلیقه ای است

 

بابک خوشجان دبیر اجرایی دومین جشنواره موسیقی ایرج بسطامی نیز گفت: در این چند سالی که بر فرهنگ و هنر این سرزمین گذشت، دوران تلخ را سپری کردیم، در این تنگنای فرهنگی که بسیاری از هنرمندان این خاک در محاق انزواهای خودخواسته یا تحمیلی گرفتارند و اتفاقا بسیاری از آنها کوچیدند و مظلومانه خاموش شدند و بسیاری هم امکان رشد و شکوفایی خود را از دست دادند، وجود هر جشنواره هنری چراغی است که به قدر وسعش فضا را روشن می کند و به نظر من غنیمتی است.

 

وی ادامه داد: بسیاری از هنرمندان به جشنواره های دولتی با نگاهی پر از تردید و ابهام می نگرند و من معتقدم محصول جشنواره های دولتی هنر عقیم، کم توان و اساسا سلیقه ای و فرمایشی است که اتفاقا بسیاری از آنها نیز از کمبود مخاطب رنج می برند. این صحبت های من را زمان ثابت کرده که این جشنواره ها چه جشنواره های ناکارآمدی هستند اما من معتقدم همین جشنواره در نخستین دوره برگزاری خود به رغم تمام مشکلات اقتصادی و سیاسی که وجود داشت نشان دهنده مشروعیت و اعتبار نهادهای مردم برگزار کننده نزد بدنه فرهنگی هنری جامعه است و اصولا ما می بینیم این جشنواره ها مخاطبان بیشتری را جذب خود کرده است.

 

خوشجان تصریح کرد: همانطور که آقای بسطامی گفت در دوره اول جشنواره علیرغم تمام دشواری هایی که وجود داشته بیش از ۳۰۰ خواننده جوان از شهرهای مختلف در این رویداد حضور پیدا کردند که این نشان دهنده نکته مهمی برای برگزاری جشنواره موسیقی ایرج بسطامی است که مخاطب هایی که در هدفگذاری ما قرار گرفته اند بیشتر از مناطق محروم هستند و این برای ما بسیار جای خوشحالی دارد که لزوم توجه به تشکل های مردم نهاد را جدی تر می کند.

 

این پژوهشگر عرصه موسیقی با اشاره به توجه بیشتر دولت به حوزه فرهنگ و هنر توضیح داد: در ایام تبلیغات انتخاباتی سرلوحه فعالیت ها این بود که می خواهیم عرصه فرهنگ و هنر را به اهالی اش بسپاریم اما متاسفانه این امر هنوز محقق نشده و ما عزم جدی ای را برای تحقق این شعار ندیده ایم. امیدواریم پیش بینی ما از فضای باقیمانده بتواند آن را به اتفاقات خوبی هدایت کند.

 

خوشجان در ادامه نشست خبری گفت: بعد از برگزاری موفق اولین دوره جشنواره طرح جامع جشنواره موسیقی ایرج بسطامی در شورای سیاستگذاری این جشنواره که متشکل از هنرمندان و اساتید صاحب نام حوزه موسیقی هستند، تدوین شد که بر اساس این طرح مقرر شد بخش های رقابتی و غیر رقابتی این جشنواره در هر دوره به صورت گام به گام افزوده شود تا جایی که جشنواره موسیقی ایرج بسطامی به جشنواره کامل در حوزه موسیقی تبدیل شود. بر همین اساس این دوره از جشنواره در 3 بخش رقابتی شامل: آواز سنتی ایرانی رده سنی جوانان، آواز سنتی ایرانی رده سنی آزاد و انتخاب آلبوم موسیقی سنتی سال بر اساس معیارهای در نظر گرفته شده برگزار می شود.

 

وی افزود: در این دوره مانند دوره قبل به طور حتم از یکی از پیشکسوتان موسیقی سنتی ایرانی تقدیر به عمل می آید البته در برنامه ر یزیهای انجام شده قصد داشتیم چند بخش تخصصی را نیز به عنوان فعالیت های جنبی جشنواره به اجرا برسانیم اما متاسفانه به دلیل برخی از مشکلات اقتصادی هنوز موفق به گنجاندن این بخش ها نشده ایم. این امید را داریم که بتوانیم با فراهم آوردن امکانات این برنامه ها را در جشنواره داشته باشیم ضمن آنکه بر اساس برنامه ریزی های انجام شده جشنواره موسیقی ایرج بسطامی در ادوار بعدی به صورت بین المللی برگزار خواهد شد.

 

دبیر اجرایی دومین جشنواره موسیقی ایرج بسطامی گفت: اختتامیه این جشنواره نیمه اول اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می شود، این در حالی است که فراخوان از هم اکنون به تمامی شهرستانها ارسال شده و هنرمندان می توانند تا ۲۵ بهمن ماه نسبت به ارسال آثار خود به جشنواره اقدام کنند.

 

یادی از خوش صدای موسیقی سرزمین کرمان

 

حسام الدین سراج دبیر هنری دومین جشنواره موسیقی ایرج بسطامی نیز در این نشست خبری ضمن ارائه گزارشی از روند داوری آثار رسیده به این دوره از جشنواره گفت: برگزاری جشنواره بسطامی یادی از هنرمند توانا و خوش صدای موسیقی این سرزمین ایرج بسطامی است و در عین حال فرصتی است که هنرمندان جوان در رقابتی آموزنده برای حفظ ردیف آوازی تلاش های زیادی داشته باشند.

 

این خواننده ادامه داد: آواز، میراث فرهنگ غنی مردم ایران زمین است که این روزها در حق آن بسیار جفا رفته و آن را به انزوا برده اند. بنابراین جشنواره بسطامی بر آن است تا با ایجاد عرصه رقابت برای خوانندگان جوان این مرز و بوم فضای مناسب جهت اشاعه آواز ایرانی فراهم آورد.

 

وی تاکید کرد: سعی ما بر این است که تمامی قضاوت ها در عادلانه ترین شرایط ممکن خود انجام شوند که البته در توضیح نحوه داوری هم بگویم که آثار در 3 مرحله توسط اساتید بررسی می شود و به نحوی که نام یا شناختی از صاحب اثر برای هیات بررسی کننده وجود نداشته باشد نهایتا 3 هنرمند به عنوان افراد برگزیده معرفی خواهند شد. البته در حوزه معرفی بهترین آلبوم موسیقی سال که در حوزه آلبوم های موسیقی سال ۹۲ هستند عمده معیارها بر اساس آهنگسازی، خوانندگی، تلفیق شعر و موسیقی، تنظیم، کیفیت عرضه اثر و تناسب محتوای اثر با شرایط روز جامعه است که این بسیار برای ما دارای اهمیت است.

 

خواننده آلبوم «مسیحا» در بخش دیگری از این نشست خبری تصریح کرد: این جشنواره مختص به موسیقی ایرانی و آواز ایرانی است و چون ایرج بسطامی خود موسیقی ایرانی می خواند بنابراین ما تلاش خواهیم کرد که فعالیت های این رویداد متمرکز بر این نقطه باشد اما به طور حتم اگر در سالهای آینده بتوانیم مشکلات اقتصادی را نیز مرتفع کنیم به طور حتم از بخش هایی چون موسیقی مقامی و نواحی نیز کارهایی را عرضه خواهیم کرد.

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 691
  • کل نظرات : 50
  • افراد آنلاین : 28
  • تعداد اعضا : 6
  • آی پی امروز : 123
  • آی پی دیروز : 23
  • بازدید امروز : 185
  • باردید دیروز : 34
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 254
  • بازدید ماه : 254
  • بازدید سال : 15,940
  • بازدید کلی : 126,515